Optimoi tilankäyttö ja toimivuus ahtaissakin neliöissä

Temalin 5 cm konsepti toteutuu keittiökalusteissa sekä leveys, että syvyyssuunnassa: syvyyksissä 40, 45, 50, 55 ja 60 cm. Toiminnallisuus tarkoittaa käytännöllisyyden lisäksi myös lisää tilaa. Suunnittelemalla oikein ja hyödyntämällä 5 cm-mittavapautta voit pienessäkin keittiössä saada jopa useamman neliön lisätilaa!

TEMAL-keittiöt

Temal -kalusteet valmistetaan Nakkilan tehtaalla 5 cm-konseptimme mukaisesti korkealaatuisista materiaaleista. Rungot on aina valmistettu kosteudenkestävistä materiaaleista. Kalusteet toimitetaan kasattuna ja asennusvalmiina suoraan tehtaalta. Voit tutustua materiaaleihin ja malleihin esiitteestämme Temal-keittiöt 2020.

Suunnittelemme Temal-keittiöt:

Made in Nakkila

Kotimainen. Haluamme työllistää suomalaisia, rakentaa Suomea ja tarjota suomalaiseen kotiin istuvia kotimaisia ratkaisuja.

Pienet syvyydet

Tarjoamme ainoana markkinoilla keittiötä viidessä eri syvyysmitassa: 40, 45, 50, 55 ja 60 cm. Nyt voit todella optimoida tilankäytön ja toimivuuden ahtaissa neliöissä, kuten cityasunnoissa ja mökillä.

Asennuksen helppous.

Toimitetaan rungot koottuina. Säästät aikaa, rahaa ja hermoja kun saat kalusteet kotiisi valmiiksi koottuna.

Design from Finland

Meille on jokaisen tunteman Avainlipun lisäksi myönnetty Suomalaisen Työn Liiton muotoilumerkki Design from Finland, joka kertoo siitä, että myös tuotekehitys ja muotoilu on suomalaista.

Kosteudenkestävä laatu

Temal-kalusteet ovat kosteuden kestäviä myös keittiökalusteissa. Kalusteissamme käytetään laadukkaita materiaaleja ja osia, joilla taataan kalusteen pitkä käyttöikä.