Optimoi tilankäyttö ja toimivuus ahtaissakin neliöissä

Temalin 5cm konsepti toteutuu keittiökalusteissa sekä leveys, että syvyyssuunnassa: syvyyksissä 40, 45, 50, 55 ja 60 cm. Toiminnallisuus tarkoittaa käytännöllisyyden lisäksi myös lisää tilaa. Suunnittelemalla oikein ja hyödyntämällä 5 cm-mittavapautta voit pienessäkin keittiössä saada jopa useamman neliön lisätilaa!

TEMAL-keittiöt

Olemme showroom & shop yhdistelmämyymälä, jossa näet ja koet Temalin keittiöt yhdistettynä kumppaneidemme tuotteisiin. Temal -kalusteet ovat ajattomia ja niitä on mahdollisuus täydentää vielä vuosienkin jälkeen.

Suunnittelemme Temal-keittiöt:

Made in Nakkila

Kotimainen. Haluamme työllistää suomalaisia, rakentaa Suomea ja tarjota suomalaiseen kotiin istuvia kotimaisia ratkaisuja.

Pienet syvyydet

Tarjoamme ainoana markkinoilla keittiötä viidessä eri syvyysmitassa: 40, 45, 50, 55 ja 60 cm. Nyt voit todella optimoida tilankäytön ja toimivuuden ahtaissa neliöissä, kuten cityasunnoissa ja mökillä.

Asennuksen helppous.

Toimitetaan rungot koottuina. Säästät aikaa, rahaa ja hermoja kun saat kalusteet kotiisi valmiiksi koottuna.

Design from Finland

Meille on jokaisen tunteman Avainlipun lisäksi myönnetty Suomalaisen Työn Liiton muotoilumerkki Design from Finland, joka kertoo siitä, että myös tuotekehitys ja muotoilu on suomalaista.

Kosteudenkestävä laatu

Temal-kalusteet ovat kosteuden kestäviä myös keittiökalusteissa. Kalusteissamme käytetään laadukkaita materiaaleja ja osia, joilla taataan kalusteen pitkä käyttöikä.