Keittiökeskus myymälä

Keittiökeskus palvelee maanantaista perjantaihin klo 11–17 ja lauantaisin klo 11–15.

Haluamme tarjota asiakkaillemme ja henkilökunnallemme turvallisen asioinnin sekä työympäristön. Tiukentuneiden koronarajoitusten ajan toivomme, että suunnitteluajat toteutetaan ensisijaisesti etänä ja myymälässämme vieraillaan materiaalivalintoja varten.  Voit varata henkilökohtaisen maksuttoman suunnitteluajan sähköpostitse myynti@keittiokeskus.fi soittamalla myymälään 040 773 3945  tai Sinun suunnittelijasi -palvelun kautta www.sinunsuunnittelijasi.fi.

Huolehdimme myymälässä turvaväleistä ja käytämme kasvomaskeja, samaa pyydämme myös asiakkailtamme. Myymälässä on tarjolla käsidesiä hyvän käsihygienian ylläpitämiseksi sekä kasvomaskeja pisaratartuntojen estämiseksi. Huolehditaan yhdessä turvallisuudestamme ❤.

 

Temal & Partners Keittiökeskus

Olemme urbaani ja ainutlaatuinen myymälä, jossa keittiöt on yhdistetty kumppaneidemme tuotteisiin. Erikoisuutena tajoamme ratkaisuja erityisesti pieniin keittiöihin ja tiloihin. Showroomissa on esillä luovia ja käytännöllisiä kokonaisuuksia. Myymälämme on neljän vahvan laatubrändin Temalin, Oraksen, Parolan rottingin ja Cosentinon näyteikkuna keskellä Helsinkiä.

Meiltä löytyy Helsingin suurin ainutlaatuinen Oraksen hananäyttely, jossa pääset itse testaamaan Oraksen hanoja.

Myymälämme sijaitsee aivan Kampin kulmalta, Runeberginkadulta. Tule myymäläämme pistäytymään, kun sinulle sopii tai suunnittelua vaativissa suuremmissa projekteissa varaa aika sivultamme niin sovitaan tapaaminen.

Palvelemme kokonaisvaltaisesti niin kuluttajia, arkkitehtejä, suunnittelijoita, rakennusliikkeitä, taloyhtiötä, isännöitsijöitä, alan opiskelijoita kuin mediaakin.