vanha Rahoitus

Haluamme palvella Sinua parhaalla mahdollisella tavalla!

Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua aina suunnittelusta asennukseen. Oletpa rakentamassa uutta tai remontoimassa vanhaa, räätälöimme kotiisi innovatiiviset ratkaisut ja autamme asennuksessa. Tärkeänä osana palvelukokonaisuuttamme olemme rakentaneet yhdessä OP:n kanssa rahoituspalvelun, jotta voit hankkia sinulle sopivan unelmiesi keittiön.

Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella

Saat kauttamme vaivattoman OP:n rahoituksen keittiöhankinnoillesi. Se sisältää kuukauden kulutonta ja korotonta maksuaikaa.  Ensimmäinen lasku erääntyy kuukauden kuluttua toimituksen jälkeen. Tutustu OP:n rahoitukseen ja hae tarpeisiisi sopiva rahoitus.

Rahoitus 2 500–30 000 €.
Joustava takaisinmaksuaika.
Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
Edullinen korko OP-prime + 6,95%*.
Laskutuspalkkio 7 €/kk.
Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
Rahoituksen korot verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta.

*Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle on 8,74 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95%, (7,20 % 08/19), laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 945,62 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Tutustu laskuriin ja kysy lisää.