Kumppanit

Temal on suomalainen perheyritys, jota leimaa rakkaus toiminnalliseen muotoiluun. Valmistamamme kalusteet edustavat modernia, innovatiivista designia, joka on räätälöity 5 cm välein sopimaan juuri sinun elämääsi, sinun kotiisi – riippumatta sen koosta, muodosta tai vaatimuksista.

Kotisivut ›

Oras on hana- ja suihkuvalmistuksen edelläkävijä keskittyen tuotteiden käyttäjäystävällisyyteen, veden ja energian säästöön, turvallisuuteen ja designiin.

Kotisivut ›

Ninapinta Oy tarjoaa innovatiivisia sisäkatto ratkaisuja koteihin sekä julkisiin tiloihin, toteuttaen ne asiakkaan toiveiden mukaan avaimet käteen- periaatteella. Ninapinta® sisäkatot ovat kustannustehokas ratkaisu rakennettaessa uutta tai korjatessa vanhaa.

Kotisivut ›

Diapol on yksityisomistuksessa oleva tuotanto- ja palveluyritys, joka on erikoistunut graniitti-, marmori- ja kvartsikomposiittitasojen sekä keraamisten tasojen valmistukseen ja asennukseen.

Kotisivut ›

Decos Oy on vuonna 2005 perustettu perheyritys, joka tuo maahan erilaisia sisustusmaaleja ja -laasteja. Tuotevalikoimasta löytyy niin teollisia betonipintoja kuin ylellisiä koristepintoja kodin kaikkiin sisäpintoihin. Myös mikrosementtipinnat lattioihin ja märkätiloihin.

Kotisivut ›

Art4u Tekee työtä innosta sisustaa tiloja uudella tavalla ja persoonallisesti. He suunnittelevat ja valmistavat tuotteet Suomessa asiakastilausten mukaisesti räätälöiden. Heiltä saa suurkokotulosteita mm. valokuvatapeteille, akustiikkalevyille ja tarrataustaisille materiaaleille.

Kotisivut ›

Candy on yksi Euroopan johtavista kodinkonevalmistajista: pesukoneet, pakastimet, jääkaapit, kuivaimet, tiskikoneet, keittotasot ja uunit sekä erilaiset yhdistelmälaitteet, sisäänrakennettuina ratkaisuina ja erillisinä laiteratkaisuina ovat alan huippua suorituskyvyn ja ekologisuuden osalta.

Kotisivut ›